torstai 31. heinäkuuta 2008

Vihdoinkin kotona

Vihdoin kuukausien netitön piina on ohi - Wouuuuu. Ette arvaakkaan kuinka olenkaan kaivannut teitä rakkaat blogiystäväni. Kesä on hurahtanut siivillä, maistunut vahvalta, onnelliselta ja niin raikkaalta. Maalia on sudittu 150l, on hiottu, puunattu ja tuunattu ja rakastettu talovanhustamme. Täällä elämä tuntuu astetta voimakkaammin, täällä on tekemisen meininki, onni ja autuus. Kesäisten öiden kosteus ja viileys ottaa syleilyynsä ja talo tuntuu omalta. Katto on saanut ylleen komean punaisen konesaumapellin, kylppäri kaakelit ja seinät maalia. Paljon on vielä vaiheessa, mutta vanha talo on saatu myytyä ja nyt kaikki kimpsumme ja kampsumme ovat täällä.

Keittiössä ei ole vielä edes valoja ja illat saa köllötellä filttiin kääriytyneenä kynttilänvalon loisteessa. Huomenissa meille rantautuu viikonvaihteeksi vieraita, mutta maanantaina bloggaus alkaa vanhaan tuttuun malliin ja pääsette tirkistelemään kaikenmoista mitä matkan varrella on tapahtunut.

8 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Ja kuinka ihanaa onkaan päästä tänne kommettilootaan taas!! Ei kun kylvämään sitten. Miekin kylvin toissaviikolla vielä kaikkia jämiä pois. Just kurkin muovin alle ja oli jo jotain itänyt.

Nyt sitten maanantaina täyskuvakertomus talosta ja pihasta. Ajelin siellä teidän vanhoilla kulmilla ja kaukaa kuikuilin entistä pihaasi.Mitähän olisivat uudet omistajat tykänneet, jos olisin saapastellut sinne tutkimään jäämistöjäsi. Kävin Westersissäkin, siellä oli taas ihanaa.

Mulla loppuu loma :(, mutta ei se haittaa, kun tiedossa on vielä paljon puutarhailuja, bloggaamista ja koiranpentu. Sekä syyskuussa odottaa vielä viikko Sardiniassa.

Odotan kuulumisiasi vesi kielellä. Avasin huvikseni kuohuviinipullon, joten kippis! Kesälle ja vanhoille kouluille!

Laura kirjoitti...

Heiiii! Tervetuloa takaisin! Onpa mukava ja ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! Kovasti odotan että pääsen taas lukemaan blogiasi!

Te olette panneet oikein hösseliksi siellä kansakoulussa! Raivausta ja uusia kattoja ja kaakeleita ja mitä kaikkea! Mahtavaa! Onnea vain vielä kerran omaan kotiin!

//Terhi kirjoitti...

Kiva että bloggaat taas, odotan malttamattomana kuvia ;)

maijja kirjoitti...

Tervetuloa takas! Kyllä olen oottanutkin.

Marja kirjoitti...

Löysin tänne vähän aikaa sitten jotain kautta. Olen palannut ja palannut vanhojen postausten ääreen ihastelemaan, ja nyt sinäkin olet palannut. Luulen, että palaan vielä monta kertaa uusien postausten pariin!

Junika kirjoitti...

Voi miten ihanaa, että olet taas kehissä! Tätä päivää on odotettu :-). Tervetuloa takaisin.

arleena kirjoitti...

Arvaa olenko kaivannut Jorin ihanaa pihaa, kukkakertomuksia sanoin ja kuvin.
Nyt toimii taas netti ja saan käydä herkuttelemassa blogissasi.
Onhan se blogilistalla, että muistan heti avata sen.

Tiina kirjoitti...

Upea vihreä malja!