tiistai 26. elokuuta 2008

"Turha hullua on kieltää, kannustukseksi sen mieltää."

Jaahans jälleen se on alkanut=) Villinpihan Sanni yllyttää taas mukaan ties mihin. Liekö tämäkin turmioon vielä tiemme johtaa, mutta mitäs sillä on väliä. Kerran täällä vaan eletään niin eiköhän oteta riski ja kisaan mukaan, mutta ennen paljastuksia kuvia aamutuokiosta, postinhakumaisemista ja maisemista kiviaidan toiselta puolen. Portinpieleltämme aukeaa ehkä tämän maailmankaikkeuden yksi kauneimmista maisemista, lakeuksia, jokivartta ja vasta puituja viljapeltoja. Tässä syy miksi rakastan niin suunnattomasti maalaiselämää.

Ja kirkkaana hohtava uusi huomen

Tässä samainen portinpieli ilta kahdeksalta kun olemme trimmeröineet neljä tankillista ja 14m siimaa, hiki on virrannut ja ruovikko pöllynyt. Tässä on tulevan englantilaisen unelman perustukset.

Ja sitten trimmeröity talonreunus, rinne ja alla aukeneva pelto. Kaivinkone tulee lähiaikoina muotoilemaan rinnettä, kaivamaan jättimäiset kannot pois ja korkkaamaan puutarhanrakennus urakkamme.

Miten tyylikäs nainen kuvaa itsensä - hmm. voihan venyneet vessapaperit ja muut huussivekottimet, mutta näin kädet ylhäällä vyötärö näyttää kohtuullisen timmiltä. Pitänee siis kulkea aina kädet ylhäällä - vai

Tai koiraa taluttaessa naama voi venua yllättäviin mittoihin=)

No tässä sentään tukevasti pystyssä ja vasta haetut postit kourassa. Hmm. mahtaakohan joku tuntematon lukija tunnistaa - jos niin on niin on pakko ilmottautua

Ja vaatekaapin sisältöä - mustaa - mustaa ja mustaa - ainut väripilkahdus on sekalaisissa henkareissa.

Sanni myös oli bongannut elämää järisyttävimpiä leffoja. Sydämeni sykkii armotta Kaurismäen rosoisuudelle ja Matti Pellonpää - vo lalaa. Näitä siis koukutan ja armotta, nämä ovat jättäneet jälkiä ja näitä voi yhä uudelleen ja uudelleen katsahtaa.

No mikä on sitten tähtitaivaan kirkkain tähti, helmi, jonka verosta tuskin koskaan tulee olemaankaan. Tietysti Speden Noin 7 veljestä ja Maunu Munalukko, Danny hoilottamassa tienristeyksessä ja ahhh mikä sanoinkuvaamaton tunnelma. Tätä ei voi vastustaa. Edes kymmenes katselukerta ei jätä kylmäksi.

Ja Uuno, tuo jumalainen suomalaisen miesihanteen perikuva. Jos maailmankaikkeuden kaikista miehistä pitäisi valita yksi niin se olisi ihka oikea kartanonherra, toimitusjohtaja Uuno Turhapuro. Tässä siis elokuvasalkkuni salaista sisältöä, johon muuten lukeutuvat Hei me lennetään, Painajainen perheessä ja Mister Bean.

Mutta mikä olisikaan elokuva jonka seuraavaksi haluaisin nähdä? Mitä luultavammin in the mood for love

3 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Oi miten kivaa! Jossain taisit kerran aiemmin vilauttaa kasvojasi, kun olit pukeutuneena ja jossain tempauksessa.

Eikö ole kauheaa tarkastella omia otoksia itsestään. Huomasin yhdestä, minkä jo deletoin, että näytin ihan tädiltäni ja äidiltäni ja ihan vanhalta?! Sinä näytät kyllä ihan Jorilta. Talutatko aina koiraa noin pukeutuneena? :)

Ei mulla nyt ihan noin mustaa ole :) Tuo neulehan on ihan täydellinen. Ja maisemat toki myös. Olen meilkein rakastunut teidän taloon.

Junika kirjoitti...

Teidän talo on todellakin aivan fantastinen ja tuo näkymä... mahtavaa! Kansakoulun johtajatar näyttää hyvin tiukalta ja on asianmukaisesti pukeutunut -- mustiin siis. Kai sulla on nuttura ojennuksessa myöskin?

Tiina kirjoitti...

Ihastuttava talo :)