torstai 8. tammikuuta 2009

Viimeiset kuumatleivät

Viimeiset mehukasta juustoa tirsuvat kuumatvoileivät ovat jo muutaman illan takaa. Joulunjälkeinen jokavuotinen pupunruokakuuri on alkanut. Eikä jenkkakahvojen kokoa yhtään pienennä tänään mitattu vyötärönympärykseni, joka ylittää naisille sallitun 80cm kriittisen rajan. UGH. Varmoja kevään merkkejä on ilmassa. Koulut ovat alkaneet ja nuorimmaiseni ilmoitti mahtipontisesti, että hän on muuten tilannut papan kanssa Rovaniemeltä tyttö ja poika kanin, jotka kasvavat 16 kiloisiksi. Siis tasan eivät kulje onnen lahjat paksuja kaniineja, jotka ovat kaiken kukkuraksi eri sukupuolta. Näen pikkuhiljaa tulevaisuuteni jättiläismäisen kanifarmin johtajattarena. Hih hih. Kanatkin ovat kasvaneet niin, että orret notkuu ja pulleahko masu peittää kanaparkojen jalat kokonaan näkyvistä. Kohta pitänee hankkia lava-auto, joota lemmikit saadaan pidettyä kylläisinä.

Kaappien kätkemät lasiastiat ovat pitkin pituuttaan keittiön pöydillä. Niiden läpi on mitä mainioin tiirailla kevään kirpsakkaa valoa ja tutkailla tunnelmia. Millaisia lasitunnelmia teidän kaapeista löytyneekään?

9 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Jori, ei sul oo mitään hätää. Keventäjissä se naisten raja on 90 cm. Olen taas siellä viikon pinnistellyt ja kyl on kamalaa, kun ei saa syyä herkkuja! Painoindeksi oli vielä viime lauantaina lievän ylipainon puolella 26, mut pitäis olla ensviikolla jo alle :)

Lasijuttuja voisin miekin kuvailla, kun en ole oikein saanut nyt revityksi postauksen aiheita. Töissä on vähän flowta ja showta...

Semmoiset isot kanit on ihanoita! Munivatko ne pulleat kanarouvat? Voih, mun haave on niin saada se kanala!

arleena kirjoitti...

Olikin kauniita lasiesineitä ja hienosti kuvattu.

Sama täällä kuuria kaivataan.

Annika kirjoitti...

Kiinnostaisi tuo teidän kanala... Millaiset tilat ja lämmitykset on talviaikaan?
Hienot kuvat jälleen! :)

quu kirjoitti...

Tilattu vitriini pitäisi saapua alkuviikosta, katsotaan sitten sitä sisältöä kun saa vitriinin kasattua ;)

Astioita on kahdessa kodissa joilla on välimatkaa 300km. Junalla kuskaan kipon/kaksi joka kerta mutta matka tuntuu loputtomalta kyllä sen suhteen :D

Sulla on kyllä niin ihania aarteita! Mummolan vintiltä olen tehnyt joitakin aarrelöytöjä mutta omistaappa vanha koulu!

Inkivääri kirjoitti...

Ihania kuvia ja suloisia tunnelmia - kävin täällä pitkästä aikaa tunnelmoimassa...

kata kirjoitti...

Ihanan värikäs lasi-asetelma. Piti heti alkaa kaivella omista kaapeista aarteita esiin...

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jori sain tälläisen haasteen ja nyt haastaisin myös sinut :D Ohjeet löydät blogistani.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Tulee pönttöuuni kysymys- paljon se teidän uuni maksoi ja uka sen teki? Siis olihan sen aivan uusi se keltainen uuninne?

Nina kirjoitti...

Googletin Odd Mollyn ja pölähdin tänne blogiisi...täällä menikin sitten toista tuntia kun ihmettelin ja ihailin...hyvää ja suurta päätöstänne ja ihania kuviasi. Ai niin ja kankaat ovat UPEITA!