keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Klapisavottaa ja uusia tuulia

Mitenkä vuosi voisikaan päättyä mukavammin kuin nuotiolla ja klapisavotan merkeissä. Tuskin oli kukko ehtinyt kiekua aamuherätykset kun jo olimme menossa puusavottaan entisille tilusille. Ilma oli mukavan rapsakka, tuuli hitusen ja nuotion savu pyöri hääriessämme ympärillämme. Makkara maistui paremmalle kuin muuloin ja kuuma kahvi lämmitti.

Tulppaanit ovat jo lakastuneet, mutta olen säästellyt niitä kuvauksia varten. Kynttilöitä on tullut polteltua entisiä vuosia ahkerammin ja aikaa on muutoinkin vietetty kuluneen vuoden aikana yhdessä, ihmetelty pieniä asioita ja nautittu elämästä.

Kynttilänjalka on vihdoin saapunut. Haaveilen suureen luokkahuoneeseen suuren suuresta pöydästä, minkä molemmissa päissä olisi nämä ihanuudet.

Me armottomat hätähousut olemme jo valaneet tinat. Nuorimmainen sai muumipeikon ja pohti tietääkö se sitä, että hän rupeaisi kirjoittamaan uutta kirjaa =)

Ja tähtisädetikkuja on polteltu ja raketit ammuttu.

Onnellista ja rohkeaa uutta vuotta Teille kaikille

2 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Hyvää Uuttavuotta Jori ja lapset!!

Seisoin äsken pihalla tuulessa, huikean tähtitaivaan alla. Kädessäni oli kuohuviinilasi ja koko tienoo jyrähteli! Harva raketti näkyi puutarhaani ja ajattelin, että tältäköhän se kuulosti talvisodassa?

Vuosi vaihtui seistessä siinä yksin omassa jäätyneessä puutarhassa, Toivon todella kaikille rohkaa, kepeämpää ja onnellista vuotta 2009. Kiitos sinulle blogiystävyydestäsi.

Juhlan kunniaksi katsoimme miehen kanssa suurelta kankaalta Coppolan Dracula-elokuvaa ja nautimme visuaalisesta tykityksestä ja Gary Oldmanin loistavasta suorituksesta.

Päivä pitenee ja puutarhakausi lähenee. Iloa!!

arleena kirjoitti...

Rakettien pauke on jo laantunut. Ambulanssi kiiti ulisten juuri ohi.
On kulunut puoli tuntia vuotta 2009.

Teillä oli perinteinen illanvietto uutta vuotta odotellessa siellä ihanassa kodissa kynttilöiden loisteessa.

Hyvää ja menestyksellistä Uutta Vuotta Jori ja perheesi.