tiistai 16. syyskuuta 2008

Jihuuu - keittiö melkein puolivälissä

Tänään on ollut jännittävä päivä. Keittiön odotus on kestänyt uskomattoman pitkään. Siinä missä työkaverit juuri juttelivat miten korkeakiiltovalkoiset keittiöt ja saarekkeet tulevat poistumaan ja tilalle saapuu jotain kodikkaampaa niin halua vuorostaan poispäin yltiökodikkuudesta. Keittiö on kovin yksinkertainen ja paljas. Yläkaapistoja ei ole laisinkaan vaan kaikki jää 90cm alapuolelle. Seinälle haaveilen suuren suurista tauluista.

Ja meillä on saareke. Suuri tupa (60m2) tuntuu kovin orvolta jos kaapistot ovat vaan seinänvierustalla. Saarekkeeseen tulee arkiastiat ja toiselle puolelle kaikki aarreastiat.

Keittiön lattia on tilkkutäkki. Meillä on kuusi vanhaa ja erilaista mattoa lattialla. Nyt pystyy pomppimaan keittiön poikki pelkkiä mattoja pitkin ja paljaiden varpaiden alla on hitusen lämpöä. Keittiön saapumisen johdosta raahasimme toisen sohvan suureen luokkahuoneeseen ja käänsimme keittiön pöydän toisinpäin.

Koska huusholli on vielä kovin vaiheessa niin meltä puuttuu vielä monen monituista valaisinta. Varjot näyttävät jättimäisiltä hämäränhyssyssä tuvassa.
Täällä voi leikkiä ihan illat pääksytystensä kummitusta ja hurjastella jättivarjoilla. (hihhih)

Ja hedelmävadit ovat toistaiseksi päätyneet saarekkeen päälle. Huomenna onkin pakkauspäivä ja torstaina nokka kohti Jyväskylää.

5 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Minusta tuo on kodikasta. En malta odottaa valmista keittiötäsi. Ne ihanat verhot ja valaisimet ja kaikki. Oletko jo tilannut keltaisen ghost tuolin? Ajattele Starckin tuoleja verhojen väreissä!! Ihailen kyllä ennokkoluulotonta tapaasi sisustaa väreillä. Mie en osaa sitä. Värit on aina jotenkin vääriä ja väärissä paikoissa.

Kun menet Jyväskylään, niin käy toki Viherlandiassa. Täti toi mulle sieltä ihania kärhöjä. Kärhöt sopisivat kartanopuutarhaan.

leena kirjoitti...

Terve!
Mukavaa kun poikkesit blogissani niin löysin tieni tänne!

Ihastuttava koulu teillä on, ihan unelmani!

arleena kirjoitti...

Raikas keittiö. Kerrankin on keittiö, johon oikeasti sopii saareke. Saareke tosiaan vaatii tilaa ja se on kuin nappi silmään isossa tupakeittiössäsi.
Taulut kaappien taustaseinille, niin kyllä on nautittavaa sekä silmillä että suulla.

Miten sinä satuit löytämään tämän ihanan paikan ?

Anna´S kirjoitti...

Ihan kodikasta minustakin.
Ja nyt niitä kankaita on tulossa tänne meillekin... :)
Päivittäin käyn kurkkimassa täällä,
ihana projekti kokonaisuudessaan.
Mukava seurata.
Odotan minkälaisia tauluja ripustat keittiöösi...
Joko sulla on ne vai ovatko haussa?

Mistä ihmeestä näitä ihania kouluja löytää? Ollut jo pitkään meidänkin perheen haaveissa.
Kauas pois kaupungista jonnekin missä on tilaa hengittää ja olla,
meidän kaikkien.

Inkivääri kirjoitti...

Kyllä on valkoista, mutta voin uskoa, että tauluista ja verhoista tulee lisää lämpöä ja pääsevät valkoisella oikeuksiinsa:) Ihanaisen avara on keittiösi todella, ihan kateellisena tässä lueskelen ja sehän suorastaan vaatii saareketta.