lauantai 6. syyskuuta 2008

Ostoksilla - ei vaineskaan


Tänään on piisannut taas hässäkkää kerrassaan. Maanantaina alkaa puuvajan katon laitto ja on luvassa suoranainen katonpystytys näytös. Huokaus. On siis jälleen siivottu, puunattu ja poltettu roskia oikein urakalla. Sitten nukahdin kahvin jälkeen sohvalle. Oikein makoisaan ja sikeään uneen, jonka jälkeen ei sitten siivous ole juolahtanut pieneen mieleenikään. Vaan päätin tehdä virtuaalishoppailukierroksen netin syövereissä. Njamskis näitä kaikkia himoitsen aivan hirvittävästi. Snif.

Joukkoon ovat päässeet mukaan siis.
Conceal Bookshelf
Miron Lior/Umbra Design - ihana vain 15$ minikirjahylly maailman suloisimmille kirja-aarteille. Näitä hankin vielä jonain päivänä kunhan saan työhuoneen kuntoon.

Sitten Mr. Impossible Chair, Philippe Starck, Eugeni Quitllet, 2008 ihania Starkin kuppimaisia tuoleja tahtoo tahtoo keltaisen, violetin, mustan ja läpinäkyvän.

Ja aina niin yhtä ihanaisia klassikoita kuudenkymmenen vuoden takaa Eames Molded Plastic Eiffel Side Chair Charles and Ray Eames, 1948

Ja valaisimia. Kyttäsen keltaisia ihkuja jalkalamppuja MGX Table Lamp Janne Kyttanen, 2003

Muutama baarijakkara pitää tietysti olla keittiön saarekkeen ympärillä ja njamskis mitä värejä Bombo stool Stefano Giovannoni Magis

Ja vielä ihania mattuja, mattuja, mattuja ja vielä kerran mattuja. Tahtoo Patricia Urquiolan ja Nani Marquinan jumalallisia mattoja paljaiden varpaiden alle




Suurena keskiaikafriikkinä myös ibriden seinätarjottimet kutkuttavat. Voi kumpa jonain päivänä edes muutama näistä ihanuuksista rantautuisi museoituvaan kouluumme.

3 kommenttia:

magi kirjoitti...

Ihana olla taas täällä pitkästä aikaa! Kutkuttavalta vaikuttaa teidän projektinne ja valtavan makeita tarjottimia todellakin!

Laura kirjoitti...

Voi mikä shoppailukierros! Haaveilu on ihanaa!

//Terhi kirjoitti...

No on ihanat tarjottimet.